Totempalen maken

Maak met je team een totempaal. Een vernieuwende workshop met als resultaat een totempaal die een mooie plek binnen uw bedrijfsgebouw krijgt. Een totempaal is opgebouwd uit verschillende elementen, die symbool staan voor de talenten in het team.

Voor wie?

De workshop wordt vooral ingezet voor teambuilding, bedrijfsuitjes of bijzondere gelegenheden en gebeurtenissen, zoals een cursus, vergaderdag of de opening van een nieuw pand. Onder professionele begeleiding kunnen collega’s of zakelijke relaties elkaar op een speelse en creatieve manier beter leren kennen. Eventueel met een hapje en een drankje erbij.

Veel bedrijven kiezen er na afloop voor om hun eigen pand op te frissen met het gemaakte kunstwerk.

Tijdsduur?

De workshop Totempalen is er in een korte en een langere variant.

1 dagdeel

De workshop begint met een korte inleiding over de symboliek van een totempaal. Daarna gaan de deelnemers aan de hand van een aantal reflectievragen bedenken wat hun individuele totem is. In teamverband kiezen ze ook een teamtotem. De individuele totems en de teamtotem worden in een creatieve sessie gemaakt. Het resultaat is een kunstwerk dat u blijvend herinnert aan de kwaliteiten van uw team.

1 dag

In een workshop van een dag gaan we aan de slag met het in kaart brengen van de talenten in uw team. Aan de hand van een test en oefeningen krijgt u zicht op uw eigen talenten en dat van anderen. Onze uitgebreide ervaring als onderwijskundige en trainer komt hierbij goed van pas. Na de uitgebreide lunch gaat u in de middag aan de slag om het talent in uw team te verbeelden. Het resultaat is een kunstwerk dat u blijvend herinnert aan de kwaliteiten van uw team.

Waar?

Tabak&Naus geven deze workshop in heel Nederland en België op inspirerende locaties. Dat kan zijn in ons eigen inspirerende atelier in Gouda. Maar ook op een andere locatie.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte opvragen.

Totempalen maken