Knikkerbanen bouwen

Maak met je team een knikkerbaan. Het bouwen van een knikkerbaan is een hele bijzondere ervaring. Het geeft veel energie en plezier. Samenwerken, creatieve ideeën bedenken en problemen oplossen, daar draait het om bij deze workshop.

Voor wie?

De workshop wordt vooral ingezet voor teambuilding, bedrijfsuitjes of bijzondere gelegenheden en gebeurtenissen, zoals een cursus, vergaderdag of de opening van een nieuw pand. Onder professionele begeleiding kunnen collega’s of zakelijke relaties elkaar op een speelse en creatieve manier beter leren kennen. Eventueel met een hapje en een drankje erbij.

Tijdsduur?

De workshop duurt 2 tot 4 uur. De workshop begint met een mini-college knikkerbanen bouwen. Hierin leer je verschillende elementen van een knikkerbaan kennen en worden voorbeelden vertoond op video. Daarna ga je aan de slag met het ontwerpen en bouwen van de knikkerbaan uit allerlei materialen. Aan het einde van de workshop worden alle knikkerbanen gedemonstreerd en wordt er eventueel een prijs uitgereikt aan de winnende groep.

Waar?

Tabak&Naus geven deze workshop in heel Nederland en België op bijzondere locaties. Dat kan zijn in ons eigen inspirerende atelier in Gouda. Maar ook op een andere locatie.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte opvragen.

Knikkerbanen bouwen