Workshops voor kinderen

Tabak&Naus hebben verschillende spannende, creatieve en uitdagende workshops voor kinderen. De workshops zijn te boeken met een groep kinderen; een schoolklas, een BSO, een vereniging. Of kom je verjaardag vieren in ons atelier en maak met je vrienden en vriendinnen een prachtig kunstwerk. Alle kinderen krijgen wat lekkers te eten en te drinken en voor een jarige hebben we een mooi cadeau. Het complete aanbod van onze workshops voor kinderen staat op de website: www.verwonderlab.nl

Nieuw: het Verwonderlab

In het Verwonderlab kun je volop experimenteren, jezelf uitdagen en kleine kunstwerken maken. Het is een bruisend laboratorium waar je verrast wordt en zelf aan de slag gaat. In het Verwonderlab leer je op een orginele manier kijken. Kijk door de ogen van een kunstenaar en ontdek hoe leuk dat is!

Als je binnenkomt, krijg je een menukaart waar alle activiteiten opstaan. Je mag je zelf kiezen wat je wil doen en wat je leuk vindt. Je kan kiezen uit meer dan 15 experimenten. Je gaat aan de slag met zand, piepschuim, doppen, papier, wind, draad, verf en kauwgomballen. Met het ene experiment ben je lang bezig. Met een andere activiteit misschien kort. Je mag zo lang blijven als je wilt.

De kunstwerken die je maakt, mag je natuurlijk mee naar huis nemen. Neem dus een tas mee van huis.

Meer informatie over het Verwonderlab en bijzondere kinderworkshops op www.verwonderlab.nl
Meer informatie over het Verwonderlab en bijzondere kinderworkshops op www.verwonderlab.nl