---

 Expositie

 

Op zaterdag 14 en zondag 15 april openen wij de deuren van ons atelier voor een expositie van onze nieuwste sculpturen. Op beide dagen ben je van harte welkom van 12.00 - 18.00 uur.

 

Voor jou als abonnee op onze nieuwsbrief hebben we een verrassing klaar liggen. Print de bon hiernaast uit en ruil hem in!

---

Si le monde était clair, l'art ne serait pas.

Albert Camus

---

Totempalen

Met de mensen van een IT-bedrijf in Amsterdam hebben we onlangs een prachtige totempaal gemaakt. Dit is één van de workshops die wij regelmatig verzorgen voor teams uit allerlei organisaties. De unieke bijdrage van ieder teamlid aan de organisatie komt in de totempaal tot uitdrukking. De totempaal is na de workshop een prachtig kunstwerk binnen de organisatie en een herinnering aan een unieke teambuilding.

Wil je zelf ook eens een totempaal maken met jouw team? Neem dan contact met ons op of kijk op www.tabaknaus.nl

 

 

---

Inspiratie

In de afgelopen periode bezochten Tabak&Naus het Museum Ludwig in Keulen. Dit enorme museum meteen aan de Rijn richt zich op moderne beeldende kunst uit de 20e en 21e eeuw, waaronder een Popart-collectie met werken van Andy Warhol, Roy Lichtenstein en Tom Wesselmann. Het museum heeft naast een vaste collectie ook tijdelijke tentoonstellingen. Een echte aanrader!

---

Workshop Happy Hippo

Beschilder jouw eigen beeld ‘Happy hippo’. In deze workshop ga je een door Tabak&Naus ontworpen sculptuur beschilderen. Met acrylverf in vele kleuren, geef je dit nijlpaard jouw eigen draai en gezicht. Tabak&Naus begeleiden en inspireren je hierbij. Je gaat naar huis met jouw unieke kunstwerk! Natuurlijk mag een heerlijke high tea hierbij niet ontbreken.

> Deze workshop kunnen we ook verzorgen voor groepen vanaf 6 personen op een door jou gewenste datum.

Datum
Zaterdag 26 mei 2018 van 13.30 - 17.00 uur.

Locatie
Atelier Tabak&Naus, Raam 96 te Gouda

Aanmelden en informatie: Tabak&Naus, 06-48319827, info@tabaknaus.nl.

 

---