---

Inspiratie

In de afgelopen periode bezochten Tabak&Naus het museum Voorlinden in Wassenaar. Aansprekende moderne kunst, zoals je hiernaast kunt zien. Het museum heeft naast een vaste collectie ook tijdelijke tentoonstellingen. Een echte aanrader!

 

---

Schoonheid is niet het beeld dat je zou willen zien, noch het lied dat je zou willen horen, maar veeleer een beeld dat je al ziet, al sluit je je ogen, en een lied dat je hoort, ook al sluit je je oren.

Khalil Gibran

---

Tree of life 

Onlangs heeft een groep mensen van een IT-bedrijf samen een kunstwerk gemaakt tijdens een workshop Tree of life. Dit is één van de workshops die wij regelmatig verzorgen voor teams uit allerlei organisaties. Tijdens de workshop gaat ieder teamlid zijn eigen kunstwerk beschilderen. De unieke bijdrage van ieder teamlid aan de organisatie komt zo tot uitdrukking. Alle sculpturen krijgen een plaats in een abstract vormgegeven houten boomsculptuur. De Tree of life is na de workshop een prachtig kunstwerk binnen de organisatie en een herinnering aan een unieke teambuilding.

 

 

---

Nieuw

Een gevleugelde kat die een vogel bespringt. Of voeren zij samen een balletstuk uit? Deze buitensculptuur staat nu in een beeldentuin in België. 

We zijn ook volop bezig met 3d ontwerpen en 3d printen. Binnenkort presenteren we enkele nieuwe sieraden.

---

Zelf een sculptuur maken?

 Wil je zelf wel eens een sculptuur maken? Dat kan dit najaar tijdens de cursus “Sculptuur Maken” in het atelier van Tabak&Naus. In de cursus ga je een zelf ontworpen beeld maken en afwerken. Je beeldhouwt de sculptuur uit (piep)schuim. Deze sculptuur ga je vervolgens lamineren met een milieuvriendelijke hars, waarmee je zeer sterke en mooi afgewerkte sculpturen kunt maken. Op de laatste avonden kan de sculptuur worden beschilderd of afgewerkt worden met andere materialen. Data: dinsdag 24 en 31 oktober en 7, 14 en 21 november 2017 van 19.00 – 22.00 uur. Locatie: Atelier Tabak&Naus, Raam 96 te Gouda. Aanmelden en informatie: 06-48319827, info@tabaknaus.nl.

---