---

Romantische Valentijn Workshop

Kijken naar kunst kan een mens even gelukkig maken als een geliefde in de ogen staren, zo blijkt uit een Brits onderzoek. Waarom deze twee dingen dan niet combineren? Samen een kunstwerk maken onder het genot van een lekker glaasje champagne en heerlijke hapjes. Dat is wat Tabak&Naus in petto hebben tijdens een speciale Valentijn Workshop. Ieder tweetal kan meedoen aan deze creatieve workshop. Je mag dus ook met je moeder of je beste vriend(in) komen. Onder het thema ‘Lovebird’, ga je een sculptuur beschilderen.

Voor deze workshop geldt een 2 voor de prijs van 1 aanbieding: €59,- voor 2 personen (€29,50 p.p.).

Datum en locatie: De Valentijn Workshop is op zaterdag 18 februari van 14.00 – 17.00 uur in het atelier van Tabak&Naus, Raam 96 in Gouda.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden voor deze workshop via info@tabaknaus.nl of via 06-48319827. Bij aanmelding voor de Valentijnworkshop krijg je een speciale cadeaubon om aan jouw Valentijn cadeau te doen.

---

The relationship of art and play: to play is art - consequently I play. I play enraged.

Jean Tinguely

---

Werk in uitvoering

We werken op dit moment aan een aantal opdrachten. Een opdracht die we hier graag extra willen belichten is een opdracht voor een serie 3D-geprinte lampen voor een bedrijf. De lampen, in de vorm van een vogel, hebben een verlichte snavel.

We hebben voor deze opdracht onze grenzen weer moeten verleggen. Verschillende materialen zijn uitgebreid getest, de juiste lampjes zijn gevonden en onze vaardigheden in het 3D tekenen zijn zwaar op de proef gesteld.

 

---

Uitnodiging

Wij nodigen je van harte uit voor onze expositie tijdens Open Atelier Gouda op zaterdag 8 en zondag 9 april. Tijdens deze expositie willen we je verleiden om een stapje verder te gaan dan je normaal zou doen, om verder te kijken dan een eerste blik en over de grenzen te gaan van beperkingen. Waag de sprong in het diepe, gooi angsten van je af, negeer vooroordelen en ontdek een nieuwe wereld. Een wereld waarin niets onmogelijk is en fantasie en creativiteit alles kunnen verbeelden en scheppen. Wij tonen onze nieuwste sculpturen, waarvan enkele met een 3D-printer zijn gemaakt. 

We zien je graag op zaterdag 8 of zondag 9 oktober van 12.00 - 18.00 uur in ons atelier op Raam 96.

 

---

Workshop Totempalen Maken

Tabak&Naus verzorgen regelmatig uitdagende en inspirerende workshops. Een workshop die we regelmatig verzorgen is de workshop Totempalen Maken. In deze workshop ga je aan de slag met het maken van een eigen totempaal. Een totempaal is een houten standbeeld dat oorspronkelijke door indianen werd gemaakt. Een totem heeft een symbolische waarde. Het is een dier, voorwerp of wezen dat een persoonlijke betekenis heeft voor iemand. De talenten in het team verworden tot een tastbaar kunstwerk. Deze totempaal kan een prachtige plek krijgen binnen jouuw organisatie.

Je kunt je aanmelden voor onze workshops via info@tabaknaus.nl of via 06-48319827.

---