---

Uitnodiging

Wij nodigen je van harte uit voor onze expositie tijdens Open Atelier Gouda op zaterdag 8 en zondag 9 oktober. Tijdens deze expositie willen we je verleiden om een stapje verder te gaan dan je normaal zou doen, om verder te kijken dan een eerste blik en over de grenzen te gaan van beperkingen. Waag de sprong in het diepe, gooi angsten van je af, negeer vooroordelen en ontdek een nieuwe wereld. Een wereld waarin niets onmogelijk is en fantasie en creativiteit alles kunnen verbeelden en scheppen. Wij tonen onze nieuwste sculpturen, waarvan enkele met een 3D-printer zijn gemaakt. Je kunt ook de 3D-printer aan het werk zien.

We zien je graag op zaterdag 8 of zondag 9 oktober van 12.00 - 18.00 uur in ons atelier op Raam 96.

---

Art is for everybody

Keith Haring

---

Werk in uitvoering

We werken op dit moment aan een aantal opdrachten. Het gaat bijvoorbeeld om sculpturen voor tuinen en particuliere collecties, een project voor een basisschool in Rotterdam en relatiegeschenken die we realiseren met 3D-printen.

 

---

Inspiratie

We brachten onlangs een bezoek aan het MuseƩ Picasso in Parijs en bezochten een tentoonstelling die gewijd was aan de sculpturen van Picasso. Naast een geweldige schilder was Picasso ook een begenadigd beeldhouwer. Vooral zijn gebruik van alledaagse voorwerpen als onderdeel van zijn sculpturen vinden wij zeer inspirerend.

Meer informatie op: www.museepicassoparis.fr

 

---

Workshops

Tabak&Naus verzorgen regelmatig uitdagende en inspirerende workshops. Kom bijvoorbeeld met jouw collega's of met je familie een knikkerbaan bouwen of een totempaal maken. Beschilder een sculptuur onder het genot van een heerlijke high tea of leer zelf een sculptuur te maken.

Voor groepen verzorgen wij de workshops op afspraak. Dit kan in ons atelier of op een andere locatie. Er zijn ook regelmatig workshops gepland waar je alleen of met een kleine groep aan deel kunt nemen. De data van deze workshops staan op onze website: www.tabaknaus.nl/workshops.

Je kunt je aanmelden voor onze workshops via info@tabaknaus.nl of via 06-48319827.

---