---

One Step Beyond

Wij nodigen je van harte uit voor onze expositie “One Step Beyond” tijdens Open Atelier Gouda op zaterdag 9 en zondag 10 april. Tijdens deze expositie willen we je verleiden om een stapje verder te gaan dan je normaal zou doen, om verder te kijken dan een eerste blik en over de grenzen te gaan van beperkingen. Waag de sprong in het diepe, gooi angsten van je af, negeer vooroordelen en ontdek een nieuwe wereld. Een wereld waarin niets onmogelijk is en fantasie en creativiteit alles kunnen verbeelden en scheppen. Wij tonen onze nieuwste sculpturen, waarvan enkele met een 3D-printer zijn gemaakt. Je kunt ook de 3D-printer aan het werk zien.

We zien je graag op zaterdag 9 of zondag 10 april van 12.00 - 18.00 uur in ons atelier op Raam 96.

---

In de angst wordt de mens zich bewust van zijn vrijheid.

Jean-Paul Sartre

---

Werk in uitvoering

We werken op dit moment aan een aantal opdrachten. Het gaat bijvoorbeeld om sculpturen voor tuinen en particuliere collecties, een project voor een basisschool in Rotterdam en relatiegeschenken die we realiseren met 3D-printen.

 

---

Workshops

Vorige week hebben we de cursus "Sculpturen Maken" afgerond, die op een aantal dinsdagavonden is gehouden. Er zijn mooie sculpturen gemaakt door onze cursisten. In het najaar gaan we deze cursus nog een keer verzorgen.

Op zondag 24 april is er een workshop "Happy Hippo" gepland.

Je kunt je aanmelden voor onze workshops via info@tabaknaus.nl of via 06-48319827.