---

Sculptuur op tv

TV Rijnmond besteedt in februari aandacht aan onze sculptuur “Motherbird on Birdhouse” die bij basisschool Open Venster in Rotterdam staat. In een TV-programma gaan kinderen dan vertellen over de sculptuur en wat die voor hen betekent.

De exacte uitzenddatum vind je binnenkort op www.rijnmond.nl

 

---

Exposities

We hebben voor 2016 al verschillende exposities in onze agenda staan. We gaan bijvoorbeeld weer exposeren in de Keukenhof, we doen mee aan een expositie over vogels in Bodegraven, we gaan exposeren bij een abdij in België en we doen mee aan Open Atelier Gouda. Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze exposities op www.tabaknaus.nl/exposities

 

---

Schoonheid is zichtbaar geworden liefde.

~ Plato

---

Werk in uitvoering

We werken op dit moment aan een aantal opdrachten. Eén ervan is een project voor een basisschool in Rotterdam. In het geheel nieuwe gebouw gaan wij een aantal kunstwerken realiseren die een verbindend element gaan vormen tussen alle verschillende ruimtes.

Tabak&Naus werken nu ook aan veel nieuwe sculpturen. Tijdens onze exposities zullen we die presenteren. We maken ook nieuwe sculpturen met de 3D-printer. We zijn volop aan het experimenteren met nieuwe technieken, materialen en software.

---

Valentijnsworkshop

Kijken naar kunst kan een mens even gelukkig maken als een geliefde in de ogen staren, zo blijkt uit een Brits onderzoek. Waarom deze twee dingen dan niet tegelijk doen? Dat kan tijdens onze Valentijnworkshop. Dan word je super gelukkig!

Samen een kunstwerk maken onder het genot van een lekker glaasje champagne en heerlijke hapjes. Dat is wat we voor jou en je geliefde in petto hebben tijdens onze speciale Valentijn Workshop. En dat ook nog voor een speciale prijs: 2 deelnemers voor de prijs van 1!

De Valentijn Workshop is op zondag 14 februari 2016 van 14.00 - 17.00 uur in het atelier van Tabak&Naus, Raam 96 in Gouda.

Je kunt je aanmelden voor deze workshop via info@tabaknaus.nl of via 06-48319827.