---

Ring uit de 3D-printer

Ons ontwerp van de ring met de gevleugelde kat hebben we nu in verschillende uitvoeringen. Kunststoffen in verschillende kleuren en ook massief zilver! De ringen zijn nu te koop via onze webshop: www.tabaknaus.nl/webshop.

---

Joan Miro in het Cobra museum

We hebben onlangs een bezoek gebracht aan de tentoonstelling 'Miro & Cobra'. Voor het eerst in bijna 60 jaar is er weer een grote tentoonstelling van Joan Miro in Nederland. Met meer dan 100 kunstwerken en een reconstructie van Miró’s beroemde atelier op Majorca. Het is zeer inspirerend om het werk van Miro te zien. Wij ontdekten bijvoorbeeld allerlei wezentjes in zijn Constellaties. De tentoonstelling is nog t/m 31 januari 2016 te bezoeken.

---

Voor mij is een vorm nooit iets abstracts; het is altijd een teken van iets. Het is altijd een mens, een vogel of iets anders. Voor mij is schilderen nooit een vorm omwille van de vorm.

Joan Miro

---

Werk in uitvoering

We werken op dit moment aan een aantal opdrachten voor particuliere tuinen. Eén ervan is deze sculptuur van twee katten met op hun hoofden een vogel. 

Het idee achter deze sculptuur is een ontmoeting midden in de tuin. Op dit centrale punt komen vrienden en verschillende werelden bij elkaar. Twee katten schurken zich tegen elkaar aan. Op hun hoofden zijn vogels geland, die ook een interactie aangaan met elkaar.

---

Bedrijfsuitjes

Wist je al dat wij voor bedrijven en andere organisaties bedrijfsuitjes organiseren? Je kunt bijvoorbeeld met jouw collega's een totempaal maken, een knikkerbaan bouwen of een kunstwerk maken.

De workshops worden vooral ingezet voor teambuilding, bedrijfsuitjes of bijzondere gelegenheden en gebeurtenissen, zoals een cursus, vergaderdag of de opening van een nieuw pand. Onder professionele begeleiding kunnen collega’s of zakelijke relaties elkaar op een speelse en creatieve manier beter leren kennen. Eventueel met een hapje en een drankje erbij.

Meer informatie over bedrijfsuitjes vind je op onze website: www.tabaknaus.nl/workshops